fbpx
info@erhansafak.com.tr - 0224 234 09 00

Bölgesel Kilo Fazlalıklarınızdan ve Selülitlerinizden Kurtulun

Bölgesel Kilo Fazlalıklarınızdan ve Selülitlerinizden Estetik Kliniğimize gelerek kurtulabilirsiniz.

Diyet ve egzersize rağmen kaybolmayan inatçı yağlar kadınlarda daha çok basen, kalça bölgesi ve uyluk iç yüzlerde, erkeklerde ise karın ve bel bölgelerinde birikir. Sellülit ise derinin portakal kabuğu görünümünü kazanmasıdır ki kadınların %90’ının sorunudur. Şişmanlık ile direkt ilişkilidir ve şişman olan her kadında sıklıkla görülür fakat tersi doğru değildir, yani zayıf kadınlarda da sellülit görülebilir.

Bölgesel İncelme ve Sellülit tedavisinde kullanılan tıbbi yöntemler:

Liposuction

En etkili yöntemdir. Deri altında yer alan fazla yağ dokusunun vakum yardımı ile alınmasıdır. Sonradan kilo alınsa dahi liposuction yapılan bölgede bir daha eskisi gibi yağ birikimi olmaz. Yaklaşık 1-1,5 saat süren bu operasyondan 2 gün sonra gündelik hayatınıza dönebilirsiniz.

Radyofrekans ve Kavitasyon

Ses dalgaları kullanılarak yağların eritilmesidir. Eriyen yağlar, ısı etkisi ile bölgede artan kan ve lenf dolaşımına karışarak ortamdan uzaklaştırılır. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, egzersiz ve bol su içilmesi önerilir. İlk seansta 2-10 cm arasında değişen bir incelme görülebilir. Haftada 1-2 seans olarak olmak 6-10 seans uygulama yapılmaktadır.

LPG Cellu M6 ile vakum tedavisi

FDA tarafından onaylanmış bir metotdur. Tüm vücuda özel bir tül kıyafet giydirilir ve döner başlık ile vakum ve masaj uygulanır. 35 dk uygulama ile kan ve lenfatik dolaşımı artırılır, böylece bölgesel yağlanma ve sellülit oluşumundaki kısır döngünün kırılması sağlanır. Haftada 2-3 kez yaklaşık 10 seans uygulanır.

Mezoterapi

Bölgesel yağ birikimi olan veya sellülit oluşumu görülen bölgeye, belli ilaçların dermaroller denilen özel bir aletle veya çok ince iğneler kullanılarak enjeksiyonundan ibarettir. Verilen ilaçların etkisi ile yağ hücreleri parçalanır, dolaşım hızlanır, derinin görünümü düzelir ve sıkılaşır.Haftada 1 kez olmak üzere 5-10 seans uygulanır.

Elektrofizyoterapi

Elektrik uyarımı ile kaslarda kasılma sağlamak ve yağ dokusunu eritici etki yaratmak amacına yöneliktir. 30-40 dk sürer. Haftada 2-3 kere olmak üzere 10-15 seans uygulanır.

Lenfatik Drenaj ( Pressoterapi )

Temel olarak basınç sistemiyle çalışan ve mekanik etkiyle lenfatik ve genel dolaşımı artırarak bacaklarda oluşmuş ödem ve toksik maddelerin atılımını sağlayan bir

yöntemdir. Bacaklara özel bir tulum giydirilerek yapılır.