fbpx
info@erhansafak.com.tr - 0224 234 09 00

Aşırı Terlemeye Enjeksiyon Uygulaması

Enjeksiyon ile Aşırı Terleme Tedavisi estetik kliniğimizde uygulanmaktadır.Gün içerisinde çok mu terliyorsunuz? Enjeksiyon tedavisi ile aşırı terlemeden kurtulabilirsiniz.

Bazı kişiler o kadar çok terler ki günde birkaç kez kıyafetlerini değiştirmeleri gerekebilir. Ayrıca terleme olan bölgelerde bakteri üremesi kolaylaşacağı için rahatsız edici bir kokuya neden olur ve kişinin fiziksel ve sosyal hayatını olumsuz yönde etkiler. Aşırı terlemenin en önemli nedenleri arasında stres, uyarıcı ilaçlar, tiroid bezinin aşırı çalışması, böbrek üstü bezinin hastalıkları, menopoz, kan şekeri yüksekliği veya düşüklüğü, şişmanlık, kanser tedavisinde kullanılan bazı ilaçlar ve hormonlar yer alır.


Aşırı terlemede, uygulaması kolay ve ameliyat gerektirmeyen en etkili tedavi şekli enjeksiyon uygulamasıdır. Özel bir boya testi yapılarak terleme bölgeleri ve miktarları saptanır. Bölgeye ince uçlu özel iğneler ile birkaç noktadan madde enjekte edilir. Uygulama 20 dakika sürer. İlk etki uygulamadan 3-7 gün sonra baslar ve 8-12 ay boyunca etkisi devam eder. Bu konuda deneyimli uzman hekimler tarafından yapıldığında, terleme tedavisinin sonuçları çok daha başarılı olur ve enjeksiyonun hiçbir yan etkisi görülmez.